У модулі аукціонів Прозорро.Продажі з'явилася можливість зворотного зв’язку для усіх учасників торгі

У грудні 2021 року в оновленому модулі аукціону в системі Прозорро.Продажі запрацював новий функціонал — форма зворотного зв’язку для всіх учасників торгів.

Відтепер кожен учасників аукціону після завершення торгів бачитиме форму, в якій зможе залишити оцінку, від 0 до 10, та прокоментувати її.

Ця функція є доступною для кожного учасника торгів, незалежно від їхнього результату, та працює для усіх типів аукціонів.

Форма зворотного зв’язку дасть змогу вимірювати рівень NPS (Net Promoter Score) лояльності до бренду через масовий аналіз оцінок учасників аукціонів. Це універсальний бізнес-показник, який допоможе зрозуміти як систему оцінюють реальні користувачі.

«Цього року на порталі та в модулі аукціонів відбулося багато змін для користувачів. Для нас це нова можливість працювати з користувацьким досвідом. Наступного року ми плануємо повністю оновити портал. Відгуки та інформація з форми зворотного зв’язку допоможе нам не лише розвивати аукціони, а й покращувати сервіси всієї екосистеми Прозорро.Продажі», — зазначив Олександр Акуленко, керівник відділу управління продуктом Прозорро.Продажі.

Нагадаємо, Прозорро.Продажі запустили оновлені інтерфейси аукціонів з продажу та здачі в оренду майна. Із 7 грудня всі типи аукціонів у оновленій системі Прозорро.Продажі працюватимуть вже з урахуванням останніх змін. Ще одне нововведення, яке запрацювало на початку грудня, — це можливість самостійно запустити тестові аукціони для знайомства з системою за посиланням demo.prozorro.sale. На цій сторінці аукціони працюють у режимі прискорення та повністю повторюють реальну логіку торгів.